Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari
+40 241543920, +40 241543930
Fax +40 341432724
Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...


Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta STANDARD!

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD, va puteti alege una dintre cele 3 variante prezentate mai jos:

1) In cazul in care doriti sa achitati in avans cu voucherele de vacanta pe suport de hartie,
pentru confirmarea rezervarii trebuie sa le transmiteti la adresa pe care o veti primi pe email.

ATENTIE! VOUCHERELE DE VACANTA SE VOR TRIMITE NUMAI DUPA CONFIRMAREA REZERVARII SI NUMAI DUPA CE ATI PRIMIT FACTURA PROFORMA.

Este foarte important ca voucherele sa fie valabile inca cel putin 7 zile dupa data la care veti primi confirmarea sosirii acestora la sediul societatii noastre, titularul voucherelor de vacanta sa fie persoana pe numele careia se face rezervare, persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Voucherele pe suport de hartie acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).

In cazul in care suma pe care trebuie sa o achitati in avans pentru primele doua nopti ale sejurului dvs., conform facturii proforme, nu poate fi achitata integral cu vouchere de vacanta, diferenta va trebui achitata cu OP.

In plic trebuie ca, alaturi de voucherele de vacanta (care trebuie sa indeplineasca conditiile de mai jos), sa adaugati o coala pe care sa scrieti cate vouchere sunt si valoarea totala a acestora, cine este emitentul acestora, Numele complet al titularului voucherelor de vacanta.

Foarte important!!! Voucherele odata trimise, returnarea acestora sau a contravalorii lor in bani nu va mai fi posibila, penalizarea fiind de 100%.


In momentul in care transmiteti plicul, avem rugamintea sa ne confirmati pe mail sau telefonic.
Dupa primirea voucherelor de vacanta veti primi un mail de confirmare a rezervarii si factura fiscala corespunzatoare.

Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai raman vouchere de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.2) In cazul in care nu ati intrat inca in posesia voucherelor de vacanta si doriti sa achitati direct la receptia hotelului, la momentul cazarii, cu vouchere de vacanta pe suport de hartie:

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD este nevoie sa achitati in avans cu Ordin de plata contravaloarea primelor doua zile aferente sejurului dvs. conform facturii proforme pe care o veti primi pe email, iar diferenta sa fie achitata la receptie, la momentul cazarii. Ulterior, vi se va restitui suma achitata prin banca si veti plati cu vouchere de vacanta.

Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai raman vouchere de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.

Voucherele pe suport de hartie acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).

Este foarte important ca voucherele sa fie valabile inca cel putin 7 zile dupa data cazarii, titularul voucherelor de vacanta sa fie persoana pe numele careia se face rezervare, persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Foarte important!!! Dupa achitarea cu vouchere de vacanta, returnarea acestora sau a contravalorii lor in bani nu va mai fi posibila, sejurul nu mai poate fi anulat, penalizarea fiind de 100%.
3. In cazul in care doriti sa achitati cu voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card): Voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card)
acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).
Mentionam ca pentru a fi acceptate la plata, cardurile trebuie sa fie VISACARD si MASTERCARD.

ATENTIE! Titularul voucherului de vacanta tip card trebuie sa fie persoana pe numele careia se face rezervare, persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD este nevoie sa achitati in avans cu Ordin de plata contravaloarea primelor doua zile aferente sejurului dvs. conform facturii proforme pe care o veti primi pe email.


In cazul in care doriti sa ne comunicati datele cardului cu vouchere de vacanta pentru a achita in avans rezezervarea, va rugam sa ne transmiteti un email pentru a va informa care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati.

a) In eventualitatea in care suma de pe cardul dvs. acopera integral contravaloarea sejurului, la receptie vi se va restitui integral contravaloarea sejurului achitata cu Ordin de plata si veti plati folosind cardul.

b) In cazul in care suma pe care trebuie sa o achitati pentru rezervarea dvs nu poate fi achitata integral cu vouchere de vacanta, veti achita partial cu vouchere de vacanta tip card, urmand sa va fie restituita cu numerar doar suma corespunzatoare acestora.

c) Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai ramane o suma pe cardul cu vouchere de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.

Foarte important!!! In cazul achitarii cu vouchere de vacanta tip card, returnarea contravalorii acestora in bani nu va mai fi posibila, penalizarea fiind de 100%.FOARTE IMPORTANT!

* Conţinutul minim al pachetului de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza voucherelor de vacanţă trebuie sa conţina în mod obligatoriu servicii de cazare (serviciile de masa nu se pot valorifica fara servicii de cazare).

* Este INTERZISA acceptarea de vouchere de vacanta de la alte persoane decat titularul sejurului, comericalizarea voucherelor de vacanta, restituirea în bani a contravalorii serviciilor turistice achitate prin vouchere de vacanța.

Nerespectarea acestor dispoziţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu 2 până la 6 puncte - amendă. Un punct - amendă reprezintă contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară.

Tichetele dvs. de vacanta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii:

* sa fie pe numele celui care beneficiaza de cazare
* elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile si in buna stare
* sa nu fie expirate ( valabilitatea lor este 1 an de zile )
* sa nu fie distruse, perforate sau capsate
* sa nu fie lipite
* sa nu fie indoite sau pliate
* codul de bare sa fie intact

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta INSCRIERI TIMPURII gasiti aici.

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA pe suport electronic (tip card) gasiti aici.