Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari
+40 241543920, +40 241543930
Fax +40 341432724
Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...


Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta STANDARD!

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD, va puteti alege una dintre cele 2 variante prezentate mai jos:

1) In cazul in care doriti sa achitati cu voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card): Voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card)
acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).
Mentionam ca pentru a fi acceptate la plata, cardurile trebuie sa fie VISACARD si MASTERCARD.

ATENTIE! Titularul voucherului de vacanta tip card trebuie sa fie persoana cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD este nevoie sa achitati in avans contravaloarea primelor doua zile aferente sejurului dvs. conform facturii proforme pe care o veti primi pe email.


Va puteti afla intr-una din urmatoarele situatii:
a) detineti deja cardul de vacanta si puteti face integral plata avansului, situatie in care veti fi informat care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati.
b) nu detineti la momentul rezervarii cardul de vacanta si in aceasta situatie, trebuie sa achitati cu ordin de plata contravaloarea avansului, situatie in care la receptie vi se va restitui integral contravaloarea achitata cu ordin de plata si veti plati folosind cardul.

Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai ramane o suma pe cardul de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.

In cazul in care doriti sa ne comunicati datele cardului cu vouchere de vacanta pentru a achita in avans rezezervarea, va rugam sa ne transmiteti un email pentru a va informa care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Foarte important!!! In cazul achitarii cu cardul de vacanta, restituirea sumelor nu va mai fi posibila, penalizarea fiind de 100%.


2) Voucherele de vacanta pe suport de hartie au fost inlocuite cu cardul de vacanta. Daca totusi sunteti posesorul unor vouchere de vacanta pe suport de hartie si doriti sa achitati in avans cu voucherele de vacanta pe suport de hartie, pentru confirmarea rezervarii trebuie sa le transmiteti la adresa pe care o veti primi pe email.

ATENTIE: Voucherele de vacanta pe suport de hartie emise in perioada martie-decembrie 2019, au valabilitate pana la 30 iunie 2022.

ATENTIE! VOUCHERELE DE VACANTA SE VOR TRIMITE NUMAI DUPA CONFIRMAREA REZERVARII SI NUMAI DUPA CE ATI PRIMIT FACTURA PROFORMA.

Este foarte important ca voucherele sa fie valabile inca cel putin 7 zile dupa data la care veti primi confirmarea sosirii acestora la sediul societatii noastre, titularul voucherelor de vacanta sa fie persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Voucherele pe suport de hartie acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).

In cazul in care suma pe care trebuie sa o achitati ca avans pentru rezervarea dvs nu acopera integral avansul, diferenta va trebui achitata cu OP.


In plic trebuie ca, alaturi de voucherele de vacanta (care trebuie sa indeplineasca conditiile de mai jos), sa adaugati o coala pe care sa scrieti cate vouchere sunt si valoarea totala a acestora, cine este emitentul acestora, Numele complet al titularului voucherelor de vacanta.

Foarte important!!! Voucherele odata trimise, returnarea acestora sau a contravalorii lor in bani nu va mai fi posibila, penalizarea fiind de 100%.


In momentul in care transmiteti plicul, avem rugamintea sa ne confirmati pe mail sau telefonic.
Dupa primirea voucherelor de vacanta veti primi un mail de confirmare a rezervarii si factura fiscala corespunzatoare.


FOARTE IMPORTANT!

* Conţinutul minim al pachetului de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza voucherelor de vacanţă trebuie sa conţina în mod obligatoriu servicii de cazare (serviciile de masa nu se pot valorifica fara servicii de cazare).

* Este INTERZISA acceptarea de vouchere de vacanta de la alte persoane decat persoana care se cazaeaza in hotel, comericalizarea voucherelor de vacanta, restituirea în bani a contravalorii serviciilor turistice achitate prin vouchere de vacanța.

Nerespectarea acestor dispoziţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu 2 până la 6 puncte - amendă. Un punct - amendă reprezintă contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară.

Tichetele dvs. de vacanta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii:

* sa fie pe numele celui care beneficiaza de cazare
* elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile si in buna stare
* sa nu fie expirate ( valabilitatea lor este 1 an de zile )
* sa nu fie distruse, perforate sau capsate
* sa nu fie lipite
* sa nu fie indoite sau pliate
* codul de bare sa fie intact

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta INSCRIERI TIMPURII gasiti aici.

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA pe suport electronic (tip card) gasiti aici.