Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari
+40 241543920, +40 241543930
Fax +40 341432724
Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...
Tarife STANDARD 2020

Perioada Tarif cazare
LA RECEPTIE
Cazare
cu mic dejun
Cazare
cu demipensiune
Cazare
cu pensiune completa
STANDARD 01.07-12.07.2020 240 163 + 30 163 + 75 163 + 120
STANDARD 13.07-20.08.2020 250 209 + 30 209 + 75 209 + 120
STANDARD 21.08-31.08.2020 240 194 + 30 194 + 75 194 + 120
STANDARD 01.09-05.09.2020 160 100 + 30 100 + 75 100 + 120
STANDARD 06.09.-12.09.2020 130 89 + 30 89 + 75 89 + 120
Tarifele includ TVA.

Detalii despre Masurile de siguranta si preventie impotriva COVID-19 gasiti aici.

Acceptam VOUCHERE de VACANTA! Mai multe detalii gasiti aici.

Tarifele din tabel sunt pe persoana/noapte, valabile cu conditia ocuparii camerei de catre 2 adulti.
Calcul tarif camera dubla = 2 x tarif/persoana/noapte.

Tariful pentru ocuparea unei camere in regim single (1 adult si max 1 copil sub 10 ani) se calculeaza aplicand 80% la tariful de cazare al unei camere duble.
Calcul tarif camera single = tarif cazare camera dubla x 80%.
Pentru camerele in care sunt cazati 1 adult si 1 copil peste 10 ani se calculeaza tariful pentru camera dubla.
Pentru camerele in care sunt cazati 1 adult si doi sau mai multi copii, cu varsta sub 10 ani, se calculeaza tariful pentru camera dubla.

ATENTIE! In perioada 13.06 - 12.09.2020 NU se vand camere in regim single!

* Intre camera dubla si camera single nu exista diferente in ceea ce priveste confortul (suprafata/dotari), singura diferenta intervine doar in tariful aplicat, urmare a faptului ca in camera single va fi cazat un singur adult si maxim 1 copil cu varsta sub 10 ani.

Toate camerele au aceleasi dimensiuni si dotari, deosebirea consta in faptul ca pot fi dotate cu pat matrimonial cu dimensiunea 140/200 (caz in care spatiul din camera este putin mai generos) sau cu 2 paturi cu dimensiunea de 90/200, acestea fiind unite. De asemenea, pardoseala poate fi acoperita cu mocheta, parchet sau gresie.

** Toate sejururile se valorifica, cu servicii de masa in varianta minima mic dejun. Tarifele sunt valabile pentru sejur de minimum 3 nopti. In cazul in care doriti sa faceti o rezervare pe o perioada mai scurta va invitam sa transmiteti o solicitare la adresa de email sunquest.hotel@gmail.com.

Tarife masa: Mic Dejun: 30 lei/zi/pers; Pranz: 45 lei/zi/pers; Cina: 45 lei/zi/pers.
Serviciile de masa pentru copiii cu varsta sub 10 ani sunt optionale.

Meniu pentru copiii cu varsta de pana la 3 - 4 ani.
Detalii suplimentare gasiti aici

Pentru serviciile de masa veti primi card cont camera sau bonuri valorice pe care le puteti folosi pentru intreaga familie, in oricare din zilele sejurului si la oricare dintre mese, sistem de servire"a la carte", la restaurantul Hotelului Sunquest. Puteti achita cu numerar sau card dupa epuizarea bonurilor valorice.

Turistii vor avea asigurate GRATUIT pentru plaja cate 2 sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera dubla (indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera).

FOARTE IMPORTANT!

Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare,
accesul la PLAJA si PISCINA Hotelului Sunquest facandu-se cu conditia purtarii acestora la mana.
In cazul deteriorarii bratarii,
aceasta va fi inlocuita doar in schimbul celei deteriorate, iar in cazul pierderii acesteia, turistul va achita 10 lei pentru inlocuire.
La check-out, bratarile vor fi predate la receptie, odata cu cheia de la camera si cardul pentru bariera.

Dotarile de plaja amintite mai sus le punem la dispozitia turistilor nostri in MOD GRATUIT, in cadrul programului de fidelizare a turistilor.


Locul de joaca va fi inchis pana la o notificare suplimentara a autoritatilor din domeniul sanatatii.

Spectacolele pentru copii au fost suspendate.In aceasta vara turistii Hotelului Sunquest beneficiaza prin programul de fidelizare de urmatoarele
SERVICII GRATUITE:

1. PARCARE
2. ACCESUL LA PISCINA ADULTI, JACUZZI
3. PISCINA PENTRU COPII CU APA INCALZITA
4. WI-FI
5. ACCESUL LA LOCUL DE JOACA
6. SEZLONGURI SI UMBRELE PENTRU PLAJA
7. ACCESUL LA SALA DE PROIECTIE DESENE ANIMATE

FOARTE IMPORTANT! Valabilitatea Ofertelor este de maxim 1 zi de la data transmiterii lor pe email.

Va rugam sa respectati NORMELE DE CONDUITA, REGULAMENT LOC JOACA, PISCINA, PLAJA

Serviciile gratuite de care beneficiaza oaspetii hotelului: pentru plaja cate 2 sezlonguri de aluminiu si o umbrela pliabile/portabile
pentru fiecare camera dubla (indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera), acces la piscina si jacuzzi, sezlong la piscina (in limita disponibilitatilor), piscina pentru copii, parcare cu acces card (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, acces Internet wireless disponibil în întregul Complex Hotelier Sunquest (camere, receptie, terasa, restaurant, piscina), seif pentru valori in fiecare camera, jocuri de la receptia hotelului (rummy, sah, table), fier de calcat (intrebati la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (intrebati la receptie), comenzi taxi, informatii turistice, servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta.

Facilitati acordate copiilor la serviciile de cazare:
- copiii cu varsta mai mica de 10 ani (10 neimpliniti la data cazarii) au cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar (nu mai mult de 2 copii in camera cu 2 adulti);
- copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani (14 neimpliniti la data cazarii) beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si pat suplimentar (maxim 1 copil in camera cu 2 adulti);
- pentru copiii mai mari de 14 ani se achita tariful unui loc, beneficiind de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera);
- pentru bebelusi va oferim gratuit tarcuri pentru dormit (in limita disponibilitatii la momentul solicitarii).
- pentru al doilea copil cu varsta peste 10 ani se plateste 20 lei/zi reprezentand servicii de cazare (fara pat suplimentar).


POLITICA DE ANULARE A UNEI REZERVARI LA TARIFE STANDARD

1. Dacă rezervarea este anulată in intervalul mai mare sau egal cu 7 zile calendaristice înainte de data de incepere a sejurului, vor fi retinute doar comisioanele bancare aferente operatiunilor de incasare si de restituire a sumei corespunzatoare rezervarii.

2. Dacă rezervarea este anulată in intervalul mai mic de 7 zile si 24 ore înainte de check-in, va fi retinut preţul pentru primele două nopţi din valoarea avansului platit, la care se adauga comisioanele bancare aferente operatiunilor de incasare si de restituire a sumei corespunzatoare rezervarii.

3. Dacă rezervarea este anulată cu mai putin de 24 ore inainte de check-in sau în caz de neprezentare, va fi retinut preţul total al rezervarii.

ATENTIE! In cazul in care rezervarea a fost achitata cu vouchere de vacanta, NU se pot restitui nici voucherele de vacanta si nici contravaloarea rezervarii in bani.

* Returnarea banilor se face in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la momentul solicitarii.

Aceasta politica de anulare se aplica pentru toate rezervarile exceptie facand numai acelea in cazul carora a fost comunicata explicit si in scris (email sau fax) de catre Hotel o alta politica de cancelare aplicabila.

FOARTE IMPORTANT: Programul „Inscrieri Timpurii” este supus conditiilor speciale de anulare. Astfel, pentru ANULAREA/RENUNTAREA la pachetele de servicii contractate in acest program dupa ce acestea au fost confirmate si facturate, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului. Rezervarile efectuate prin acest program nu pot suferi modificari ulterioare. Aceasta politica de anulare se aplica pentru toate rezervarile facute prin programul Inscrieri Timpurii, exceptie facand numai acelea in cazul carora a fost comunicata explicit in scris (email sau fax) de catre Hotel o alta politica de cancelare aplicabila.


POLITICA DE CHECK-IN / CHECK-OUT

Una dintre cele mai importante masuri de siguranta pe care o implementam este pastrarea unui interval de 1 zi inainte de cazarea urmatorilor oaspeti intr-o camera, astfel incat camera va fi necazata aproximativ 24 de ore si va fi disponibila la cazare la momentul sosirii dvs.

Pentru respectarea intervalului de 1 zi in care camera nu va fi cazata, au fost modificate orele de check-in si check-out (pe care va rugam sa le respectati) dupa cum urmeaza:

Check-in se poate face incepand cu ora 10:00;

Check-out se va face obligatoriu pana la ora 10:00.


Spatiile de cazare care v-au fost alocate nu pot fi schimbate datorită procedurilor de dezinfectare aplicate.

Procedura de check-in,
respectiv completarea si semnarea documentelor se efectueaza folosind pixul personal sau pixurile puse la dispozitie de hotel pastrand o distanta de min 2 m fata de ceilalti turisti. Pentru diminuarea contactului cu receptionerul am instalat ecrane de plexiglas. Echipa din receptie este dotata cu echipament de protectie care cuprinde manusi, masca, viziera, dezinfectant, pungi pentru deseuri si termometru cu infrarosu pentru masurarea temperaturii conform standardelor OMS.

Va recomandam sa achitati sejurul dvs integral prin transfer online inainte de sosirea la hotel. Pentru plata restului serviciilor la receptie, va recomandam plata cu cardul. Facturile fiscale va vor fi trimise prin e-mail.

Pentru turistii care vor achita cu vouchere de vacanta, recomandam ca restituirea sumei corespunzatoare sa se faca prin transfer in contul bancar comunicat.

La check-out, cheia camerei se lasa in containerul special amenajat si marcat in acest sens la receptie.

Va rugam sa respectati marcajele si reconfigurarea mobilierului din zonele publice pentru a facilita pastrarea distantarii sociale.

In cazul in care ajungeti la hotel mai devreme de orele 10:00 si avem camere pregatite pentru a fi cazate, va vom caza mai devreme.

In cazul in care doriti sa va cazati inainte de orele 10:00, iar disponibilitatea camerelor ne permite acest lucru, se va achita la receptie o taxa suplimentara ”early check-in” reprezentand jumatate din tariful de cazare al unei camere (fara mic dejun).

In cazul in care doriti sa eliberati camera mai tarziu de orele 10:00, iar disponibilitatea camerelor ne permite acest lucru, se va achita la receptie o taxa suplimentara ”late check-out” dupa cum urmeaza:

- pentru eliberarea camerelor in intervaul orar 10:00 - 16:00 se va plati taxa ”late check-out” reprezentand jumatate din tariful de cazare al unei camere (fara mic dejun).

- pentru eliberarea camerelor mai tarziu de orele 16:00 se va plati taxa ”late check-out” reprezentand tariful de cazare al unei camere (fara mic dejun).