Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari:
0241 543 920
0241 543 930

Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...


Detalii referitoare la plata cu CARDUL de VACANTA prin Programul Inscrieri Timpurii!


Pentru a face o rezervare prin programul INSCRIERI TIMPURII, va puteti alege una dintre cele 2 variante prezentate mai jos:

1) In cazul in care doriti sa achitati cu voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card): Voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card)
acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).
Mentionam ca pentru a fi acceptate la plata, cardurile trebuie sa fie VISACARD sau MASTERCARD.


ATENTIE! Titularul voucherului de vacanta tip card trebuie sa fie persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Pentru a face o rezervare prin programul Inscrieri Timpurii este nevoie sa achitati INTEGRAL in avans contravaloarea sejurului dvs. conform facturilor proforme emise.


In cazul in care doriti sa ne comunicati datele cardului de vacanta pentru a achita in avans rezervarea, va rugam sa ne transmiteti un email pentru a va informa care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati. Vă rugăm sa retineti ca sumele achitate cu cardul de vacanța nu pot fi restituite în cazul anularii rezervarii, dar sejurul poate fi reprogramat.

Va puteti afla intr-una din urmatoarele situatii:
a) suma de pe cardul dvs. acopera integral contravaloarea rezervarii si atunci puteti opta pentru plata integrala a sejurului cu cardul de vacanta
b) suma de pe cardul dvs. acopera partial contravaloarea rezervarii si atunci diferenta se achita in avans cu ordin de plata.

Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai ramane o suma pe cardul de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.


Mai multe detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta STANDARD gasiti aici.

Mai multe detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA pe suport electronic (tip card) gasiti aici.