Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari:
0241 543 920
0241 543 930

Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...


Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta STANDARD!

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD, va puteti alege una dintre cele 2 variante prezentate mai jos:

Voucherele de vacanta pe suport electronic (tip card)
acceptate pentru decont sunt cele emise de: SODEXO, EDENRED si UP VACANTA (CHEQUE VACANCES).
Mentionam ca pentru a fi acceptate la plata, cardurile trebuie sa fie VISACARD si MASTERCARD.

ATENTIE! Titularul voucherului de vacanta tip card trebuie sa fie persoana cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.

Pentru a face o rezervare la Oferta STANDARD este nevoie sa achitati in avans contravaloarea primelor doua zile aferente sejurului dvs. conform facturii proforme pe care o veti primi pe email.


Va puteti afla intr-una din urmatoarele situatii:
a) detineti deja cardul de vacanta si puteti face integral plata avansului, situatie in care veti fi informat care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati.
b) nu detineti la momentul rezervarii cardul de vacanta si in aceasta situatie, trebuie sa achitati cu ordin de plata contravaloarea avansului, situatie in care la receptie vi se va restitui integral contravaloarea achitata cu ordin de plata si veti plati folosind cardul.

Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai ramane o suma pe cardul de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.

In cazul in care doriti sa ne comunicati datele cardului cu vouchere de vacanta pentru a achita in avans rezezervarea, va rugam sa ne transmiteti un email pentru a va informa care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Foarte important!!! In cazul achitarii cu cardul de vacanta, restituirea sumelor nu va mai fi posibila, penalizarea fiind de 100%.
In cazul in care suma pe care trebuie sa o achitati ca avans pentru rezervarea dvs nu acopera integral avansul, diferenta va trebui achitata cu OP.


FOARTE IMPORTANT!

* Conţinutul minim al pachetului de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza voucherelor de vacanţă trebuie sa conţina în mod obligatoriu servicii de cazare (serviciile de masa nu se pot valorifica fara servicii de cazare).

* Este INTERZISA acceptarea de vouchere de vacanta de la alte persoane decat persoana care se cazaeaza in hotel, comericalizarea voucherelor de vacanta, restituirea în bani a contravalorii serviciilor turistice achitate prin vouchere de vacanța.

Nerespectarea acestor dispoziţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu 2 până la 6 puncte - amendă. Un punct - amendă reprezintă contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară.

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA la Oferta INSCRIERI TIMPURII gasiti aici.

Detalii referitoare la plata cu VOUCHERE de VACANTA pe suport electronic (tip card) gasiti aici.