Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9 Venus
Jud. Constanta
Certificat de clasificare Hotel SUNQUEST 165/919/19.01.2011
SC SUNQUEST SRL RO2423554 J13/1882/1992

Telefon rezervari: 0721595243 0721595273

Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...

Stimati turisti,

Suntem onorati pentru faptul ca ne-ati ales sa fim gazda vacantei dumneavoastra. Dorim sa va asiguram de faptul ca vom face tot ce depinde de noi pentru ca aceasta vacanta sa fie una speciala, de care sa va aduceti aminte cu placere  si care sa va determine sa reveniti cat mai des.

Pentru ca acest deziderat sa devina realitate si pentru ca toti turistii sa poata beneficia de aceleasi conditii de confort si siguranta la preturi decente, avem nevoie de concursul dumneavoastra pentru care va multumim anticipat.

Convinsi fiind de faptul ca veti intelege pe deplin ratiunea urmatoarelor reguli ce trebuiesc in mod obligatoriu respectate  de catre toti turistii,  va prezentam mai jos

NORME DE CONDUITA, REGULAMENT FURNIZARE SEZLONGURI SI UMBRELE LA PLAJA, PISCINA, LOC JOACA

NORMELE DE CONDUITA 

 1. Este interzisa cazarea in camerele de hotel a unui numar de turisti mai mare decat numarul de locuri aferent camerei respective. Sunt exceptati:
  1. copiii sub 10 ani (maxim 2 copii pe camera) care dorm cu parintii, folosind paturile din dotarea camerei;
  2. copiii intre 10-14 ani (1 copil pe camera) cu conditia inchirierii unui pat suplimentar, achitand 50% din tariful unui loc;
  3. o persoana peste 14 ani cu conditia inchirierii unui pat suplimentar, achitand integral tariful unui loc.
 2. Este interzisa introducerea in hotel a materialelor usor inflamabile precum:
  1. Butelii cu propan sau alt gaz inflamabil
  2. Spirtiere
  3. Gratare cu carbuni
 3. Este interzisa introducerea in hotel si utilizarea de aparatura electrica de mare putere precum:
  1. Friteuze
  2. Gratare electrice, plite electrice
  3. Radiatoare
 4. Este interzisa folosirea sistemelor audio la volum mare pentru a nu deranja pe ceilalti turisti.
 5. Este interzisa introducerea si consumul in incinta hotelului de alimente perisabile. Frigiderele din dotarea camerelor de hotel sunt destinate pastrarii la rece strict a produselor de minibar aprovizionate de catre noi.
 6. Este interzis consumul in camera de hotel a fructelor care pot conduce la deteriorarea mobilierului sau a inventarului moale (pepeni, orice fructe zemoase, etc). Pentru consumul acestora va rugam solicitati o masa in cadrul restaurantului.
 7. Este interzisa cazarea/introducerea in hotel a animalelor de companie.
 8. Este interzis fumatul in Complexul hotelier Sunquest – camere, holuri, receptie, restaurant, sali de conferinte, in toate spatiile inchise.
 9. Este interzisa utilizarea inventarului camerei in alte scopuri decat a celor pentru care a fost destinat.
 10. Este interzisa folosirea prosoapelor din camera la plaja sau piscina hotelului.
 11. Este interzis transportul si manipularea accesoriilor de plaja gonflabile de dimensiuni mari (saltele, fotolii, etc.) in stare umflata in hotel. Pentru pastrarea acestora este amenajat un depozit special.
 12. Ziua de cazare incepe la ora 16:00, iar eliberarea camerelor trebuie facuta pana la ora 12:00 a zilei de expirare a sejurului.
 13. ATENTIE! Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare pe care le vor purta obligatoriu la mana. Numai pe baza acestor bratari de acces purtate la mana, nedetasabile, netransmisibile, se va face accesul la plaja si la piscina Hotelului, se vor primi sezlonguri si umbrela pentru plaja.
 14. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita doar in schimbul celei deteriorate. Bratara va fi predata la receptie, la check-out, odata cu predarea cheii de la camera si a cardurilor pentru masa / bariera, in caz contrar vor trebui sa achite contravaloarea acestora.
 15. In cazul in care Turistul nu respecta prevederile mai sus descrise acesta este obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil. 

Nerespectarea prezentelor norme se sanctioneaza cu anularea rezervarii si imputarea eventualelor deteriorari provocate.

REGULAMENT FURNIZARE SEZLONGURI SI UMBRELE LA PLAJA

Prezentul regulament se adreseaza turistilor Hotelului Sunquest. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toti turistii hotelului in vederea asigurarii unor servicii echitabile si accesibile pentru toti oaspetii hotelului.

 1. Accesul la plaja, in zona special amenajata pentru oaspetii Hotelului Sunquest, se face strict pe baza bratarilor de acces, personalizate cu logo Sunquest.
 2. Accesul, in conditiile purtarii bratarii de identificare personalizate cu logo Sunquest, este GRATUIT. Bratarile de identificare se obtin odata cu cazarea turistilor la Hotelul Sunquest si este obligatoriu a fi purtate la mana pe toata perioada sejurului.
 3. Este interzisa ocuparea sezlongurilor de catre turistii care nu au bratari de acces personalizate cu logo Sunquest la mana.
 4. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita la receptia Hotelului Sunquest doar in schimbul celei deteriorate; in cazul pierderii bratarii, turistii vor achita 10 lei la receptia hotelului.
 5. Turistii hotelului Sunquest beneficiaza de cate 2 sezlonguri / camera dubla, indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera.
 6. Nu se pot face rezervari de sezlonguri. Turistii sunt rugati ca la plecarea de la plaja, sa aseze sezlongurile in pozitia in care le-au gasit initial.
 7. Administratia Complexului Sunquest isi rezerva dreptul de a efectua controale de rutina cu scopul de a preveni folosirea sezlongurilor de catre persoanele care nu sunt cazate la Hotel Sunquest.
 8. In cazul unor conditii atmosferice extreme, conducerea poate lua decizia de a strange de pe plaja sezlongurile si / sau umbrelele pentru evitarea deteriorarii lor.
 9. SC SUNQUEST SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale lasate sau uitate pe plaja / sezlong.
 10. Va rugam sa pastrati sezlongurile si umbrelele in conditii bune de exploatare.
 11. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa / rau intentionata, producerea de distrugeri a dotarilor sau oricaror altor bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia în vigoare, turistul fiind obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.
 12. Pentru conservarea si protectia mediului inconjurator, turistii au obligatia de a pastra curatenia pe spatiile unde sunt amplasate sezlongurile si umbrelele. Pentru gunoiul menajer exista cosuri de gunoi special amplasate in perimetrul zonei. NU aruncati in apa marii sau in nisip resturi alimentare sau tigari.
 13. Sezlongurile se ocupa numai pe principiul „Primul venit - primul servit”
 14. Personalul nu are voie sa rezerve sezlonguri si sa incaseze taxe.

NORME DE CONDUITA - PISCINA HOTELULUI SUNQUEST 

 1. Accesul permis numai oaspetilor Hotelului Sunquest.
 2. Accesul se face doar pe baza bratarilor primite de la receptia Hotelului Sunquest.
  ATENTIE! Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare pe care le vor purta obligatoriu la mana. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la piscina Hotelului Sunquest.
 3. In cazul deteriorarii bratarii, aceasta va fi inlocuita doar in schimbul celei deteriorate. Bratara va fi predata la receptie, la check-out, odata cu predarea cheii de la camera si a cardului pentru bariera. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10 lei pentru inlocuire.
 4. Folosirea piscinei se face pe propriul risc.
 5. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.
 6. Este interzisa introducerea de bauturi din afara unitatii.
 7. Capacitate imbaiere simulatana: maxim 10 persoane.
 8. Folosirea piscinei este permisa intre orele 9.00 - 19.00.
 9. Va rugam sa faceti dus inainte de a intra in apa.
 10. ATENTIE! Accesul copiilor cu varsta de pana la 4 ani se face doar daca poarta scutece speciale pentru apa. Acestea pot fi achizitionate de la receptia hotelului.
 11. Este interzis saritul in apa.
 12. Nu este permisa rezervarea in avans a sezlongurilor.
 13. Nu este permisa folosirea colacelor si saltelelor in apa.
 14. Copiii sub 12 ani pot inota numai in prezenta unui adult.
 15. Aveti grija sa nu va raniti, nu alergati pe pardoseala uda.
 16. Persoanele cu boli contagioase sau infectii ale pielii nu au permisiunea de a folosi piscina.
 17. Este interzisa folosirea prosoapelor din camera la piscina.
 18. Accesul adultilor in piscina pentru copii este strict interzis.
 19. Este strict interzisă distrugerea şi/sau deteriorarea oricăror echipamente, dotări sau amenajări din incinta piscinei. Orice acţiune de distrugere a bunurilor, echipamentelor şi/sau a locurilor special amenajate aparţinand SC SUNQUEST va fi imputată celui responsabil, iar valoarea va fi stabilită conform situaţiei din contabilitatea societaţii, turistul fiind obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.

In cazul in care nu sunt respectate Normele de conduita prezentate, ne rezervam dreptul de a refuza accesul turistilor respectivi la Piscina Hotelului Sunquest.

REGULAMENT LOC DE JOACA HOTEL SUNQUEST 

  !!! Locul de joaca si sala de proiectie filme vor fi DESCHISE!!!

  Spectacolele pentru copii au loc in aer liber cu respectarea regulilor impuse de distantarea sociala si obligativitatea purtarii mastii.

 1. Prin intrarea în spaţiul denumit “LOC DE JOACA”, acceptaţi şi vă conformaţi acestui regulament şi impuneţi respectarea lui de către copilul/copiii pe care îl/îi însoţiţi. PREZENTUL REGULAMENT TREBUIE ÎNSUȘIT ȘI RESPECTAT DE COPII ȘI/SAU DE CĂTRE ÎNSOȚITORII ADULȚI, IAR ÎN CAZUL NERESPECTARII SALE NE REZERVĂM DREPTUL DE A INTERZICE ACCESUL ÎN INCINTA LOCULUI DE JOACĂ SI/SAU SA EVACUAM SPATIUL.
 2. Pentru a putea intra în locul de joaca, minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult şi supravegheaţi de acesta pe toată durata vizitei.
 3. Este interzisă intrarea adulţilor în stare de ebrietate, persoanelor cu afecţiuni psihice sau cu comportament violent.
 4. Este permisă intrarea în spaţiul de joacă a copiilor care au nevoie de supraveghere specială (dizabilităţi fizice, afecţiuni psihice, comportament exuberant, ADHD), sau care prin comportamentul lor pot induce traume celorlalţi copii, doar cu persoanele care îi supraveghează, acestea fiind direct responsabile de acţiunile lor.
 5. In locul de joaca este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire sau cu igiena personala deficitara.
 6. Utilizarea echipamentelor de către însoţitorii copiilor este interzisă.
 7. Echipamentele vor fi utilizate doar în conformitate cu limitele de vârstă, înălţime, număr de persoane şi greutate inscripţion­ate pe fiecare dintre acestea. Permiteţi accesul doar dacă ­copilul pe care-l însoţiţi se încadrează în limitele respective. In trambulina au voie maxim 2 copii, DESCALTATI!
 8. Este interzisă supraaglomerarea echipamentelor de joacă, fapt ce ar putea cauza accidente.
 9. Este interzisă folosirea echipamentelor în condiţii climaterice nefavorabile: ploaie, vânt puternic.
 10. Este interzisă bruscarea altor copii, stationarea in zona activa a leaganelor, toboganelor.
 11. În zona toboganelor nu încercaţi să urcaţi în sens invers sau în picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborâre, cu picioarele înainte şi în poziţia şezut. Cataratul din exterior pe plasa de protectie a trambulinei este interzis.
 12. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar după coborâre trebuie eliberată zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 13. Este strict interzisă distrugerea şi/sau deteriorarea oricăror echipamente, dotări sau amenajări din incinta locului de joaca. Însoţitorii copiilor îşi asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor produse de aceştia în incinta locului de joacă. Orice acţiune de distrugere a bunurilor, echipamentelor şi/sau a locurilor special amenajate aparţinand SC SUNQUEST va fi imputată celui responsabil, iar valoarea va fi stabilită conform situaţiei din contabilitatea societaţii, insotitorul adult fiind obligat sa plateasca daune egale cu prejudiciul cauzat in conformitate cu art.1357 din Noul Cod Civil.
 14. Este interzis comportamentul agresiv fizic sau verbal la adresa celorlalte persoane prezente in locul de joaca.
 15. Este interzisă aprinderea focului în incinta locului de joaca. Fumatul este strict interzis.
 16. Este interzis accesul în perimetrul locului de joaca cu produse alimentare, bauturi alcoolice sau nealcoolice, guma de mestecat.
 17. Aruncarea gunoaielor se face obligatoriu în spaţiile special amenajate.
 18. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusivă a toaletelor.
 19. In locul de joaca este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire sau cu igiena personala deficitara
 20. Nu lasati nesupravegheate obiectele personale; raspunderea pentru disparitia acestora ii revine in totalitate posesorului.

Administratia complexului Sunquest nu este răspunzătoare pentru eventualele accidente survenite şi prejudicii cauzate terţelor persoane ca urmare a nerespectării de către participanţi a indicaţiilor prezentului regulament.

Accesul este GRATUIT doar pentru copiii cazati la Hotel Sunquest.