Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9 Venus
Jud. Constanta
Certificat de clasificare Hotel SUNQUEST 165/919/19.01.2011
SC SUNQUEST SRL RO2423554 J13/1882/1992

Telefon rezervari: 0721595243 0721595273

Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...


Detalii referitoare la plata cu CARDUL DE VACANTA

Daca sunteti posesorul unui card de vacanta la momentul rezervarii sau daca veti intra in posesia acestuia ulerior rezervarii, acesta trebuie sa fie - VISACARD sau MASTERCARD, emise de unul dintre urmatorii furnizori: EDENRED, SODEXO, UP VACANTA.

Pentru plata cu cardul de vacanta aveti urmatoarele optiuni:

1. Daca la momentul rezervarii valoarea cardului de vacanta nu acopera integral sejurul, diferenta se achita online, conform ink-ului de plata transmis catre dvs. pe email. Suma achitata va fi restituita la receptie, la check-in, daca ulterior veti avea disponibila alta suma pe cardul de vacanta.
2. Daca nu detineti la momentul rezervarii cardul de vacanta, plata se face online, conform link-ului de plata transmis catre dvs. pe email. Suma achitata va fi restituita la receptie, la check-in, daca ulterior veti avea disponibila alta suma pe cardul de vacanta..
3. Daca dupa achitarea integrala a sejurului, va mai ramane disponibila o suma pe cardul de vacanta, aveti posibilitatea de a achizitiona servicii suplimentare de masa.

ATENTIE! Pentru a putea fi folosit la plata, cardul de vacanta trebuie sa fie activ. Activarea cardului se face din aplicatia de pe telefon, din sectiunea "Setari", butonul "Activare".

Pentru Oferta INSCRIERI TIMPURII este necesar sa achitati integral pana la data comunicata.
Pentru Oferta STANDARD este necesar sa achitati primele doua zile de sejur ca si avans pana la data comunicata, diferenta urmand sa fie achitata la receptie.

ATENTIE!
* Titularul cardului de vacanta trebuie sa fie obligatoriu persoana care va fi cazata in hotel, legitimandu-se cu actul de identitate.
* Returnarea contravalorii sejurului achitat cu cardul de vacanta nu va mai fi posibila, sejurul nu mai poate fi anulat, penalizarea fiind de 100%.FOARTE IMPORTANT!

* Conţinutul minim al pachetului de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza cardului de vacanta trebuie sa conţina în mod obligatoriu servicii de cazare si Mic Dejun.
Cardul de vacanta nu poate fi folosit la barul de piscina, pentru produsele din barul de recepție / minibarul din camera sau pentru plata taxei de statiune.
Plata contravalorii sejurului se face accesand link-ul de plata care se emite odata cu acceptarea ofertei transmise si are valabilitatea conform celor precizate.
Neplata serviciilor pana la termenul scadent, anuleaza automat link-ul de plata si nu permite validarea rezervarii. Turistii care aleg un astfel de tip de plata au obligatia de a bifa si de a introduce in momentul platii datele titularului cardului de vacanta. Factura fiscala este obligatoriu sa fie emisa pe numele titularului cardului de vacanta.

* Este INTERZISA acceptarea cardului de vacanta de la alte persoane decat persoana cazata in hotel, restituirea în bani a contravalorii serviciilor turistice achitate prin cardul de vacanța în cazul anularii sejurului.

Nerespectarea acestor dispoziţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu 2 până la 6 puncte - amendă. Un punct - amendă reprezintă contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe ţară.